Free songs

FORGOT YOUR DETAILS?

Polish Faruri Profesional

Polish + Folie = PROTECTIE MAXIMA

Polish Faruri - de la 100 Lei

Recapata Stralucirea Initiala a Farurilor

calea Grivitei 206, sector 1, Bucuresti

Urmareste-ne si pe Facebook

Folie Auto Bucuresti, Atelier Autorizat R.A.R – Calea Grivitei 206 – 0768.44.44.88

Marea majoritatea a masinilor construite in ultima perioada au farurile cu dispozitiv de dispersie a luminii din plastic. Acesta parte a masini este supusa inevitabil influentei factorilor din mediului extern. Farurile matuite sau zgariate va impiedica vizibilitatea pe timp de noapte, pe perioada iernii mai ales si strica aspectul general al masinii.
Pe langa aceasta, capacitatea optica a farurilor scade, lumina devine vaga, imprastiata, asemenea faruri de obicei orbesc conducatorii autovehiculelor ce vin din fata, devenind un adevarat pericol pentru ceilalti participanti la trafic.
Prin polish-ul farurilor din plastic se reconditioneaza doar suprafata exterioara, realizandu-se astfel restaurarea farurilor auto, luminand exact ca cele de fabrica. Astfel, acestea isi recapata proprietatile optice luminand la capacitate de 100%. La operatiunea de reconditionare a farurilor din plastic se foloseste numai materiale de calitate superioara, polish auto numai de la cel mai bun in acest domeniu, si anume 3M. Pretul pentru operatiunea de polish-ul profesional al farurilor matuite este mult mai mic decat pentru cumpararea unor faruri auto noi.
Dupa polish faruri, noi Kang Automotive, va recomandam aplicarea unei folii de protectie a farurilor. Pentru ca farurile sa lumineze cat mai puternic trebuiesc intretinute.

Dupa cum ati citit in site, la pagina de Polish Faruri, farurile masinilor sunt expuse la factorii exteri(apa, vant, pietricele, etc.), ceea ce cauzeaza ingalbenirea acestor faruri, matuirea farurilor sau chiar spargerea lor.
Noi, Kang Automotive, va recomandam ca dupa un polish faruri sa va aplicam o folie faruri calitativa marca LLumar. Folia faruri a fost creeata pentru protectia farului, aceasta ajutand farul sa ramana clar mai mult timp. Avand o lumina foarte puternica pe perioada dvs. de deplasare cu masina, va poate ajuta sa observati din timp gropile nesemnalizate, animalele care traverseaza drumurile, etc., eliminand toate posibilele pericole. Asta inseamna un polish faruri profesional si o folie faruri  LLumar PPF 5 ani garantie.

Servicii profesionale oferite de Echipa Kang Automotive

 

polish faruri, folie protectie faruri, folie stopuri, polish faruri sector 1, folii protectie

TOP