Free songs

FORGOT YOUR DETAILS?

Protectie Impotriva Razelor UV

Adevarata Bariera Termica

Garantie de la 7 ani

Creeaza Intimitate

Folia Impiedica Decolorarea

Urmareste-ne si pe Facebook

O folie reflectiva LLumar respinge energia solara 79% din totalul acesteia

        Foliile solare au fost create din nevoia unei bune protecti importiva razelor solare, care in ultima perioada au ajuns sa fie foarte nocive, atat pe perioada deplasarii noastre cu masina, cat si atunci cand incercam sa ne relaxam in locuintele noastre. Ajungem acasa si dorim sa ne simtim cat mai bine si observam ca vara, aerul din incapere este atat de cald ca parca nu se mai poate respira. Suntem nevoiti sa folosim aerul conditionat. Dar, oare ne gandim cat este de nociv aerul condiotionat? Nu, nu ne gandim ca aerul conditionat ne poate face rau.Aceasta sursa de racire a aerului din incapere ne poate strica sanatatea.

        Pentru a ajunge la cea mai optima solutie pentru locuinta dvs., echipa Kang Automotive, va recomanda sa optati pentru o folie solara reflectiva. Aplicand acesta folie solara, aerul din incaperea dvs. nu se va mai incalzi atat de repede si de mult.Veti putea avea un aer mult mai placut si mai respirabil.
Kang Automotive va recomnada:
– Cereti o oferta de aplicare folii cladiri, cu protectie solara ridicata.
– Aerisiti camera si raciti aerul cu ajutorul aparatului de aer conditionat cam 15-20 de minute, fara ca dvs. sa fiti in aceea camera.
– Opriti aerul conditionat si bucurati-va de ambientul placut din aceea incapere.

Date tehnice ale foliilor solare LLumar

folii cladiri, folii reflective, folii nereflective, folii decorative, folie antiefractie

Folii de protectie si antiefractie LLumar

 

        Folia antiefractie este o folie de protectie invizibila, care aplicata pe sticla ofera protectie impotriva spargerilor si a efractiilor. Aceasta a fost special creata pentru a oferi protectie personala si siguranta maxima. Aplicand o folie de protectie si antiefractie, rezistenta sticlei va fi mult mai mare, iar in cazul unui accident folia va tine sticla compacta reducandu-se astfel eventualele accidentari provocate de cioburile de sticla imprastiate. Aceasta folie va ofera si o protectie foarte buna impotriva efectelor daunatoare cauzate de UV.

         Foliile de protectie si antiefractie se deosebesc de orice alte folii prin grosime. Sunt diponibile in diferite grosimi (4, 7, 11, 15 mil) si sunt frecvent folosite in acele domenii unde se urmareste prevenirea accidentarilor cauzate de cioburile de sticla sau a spargerilor si efractiilor. Foliile antiefractie exista atat clare cat si in variante colorate, reflective sau opace, si se pot aplica chiar si pe geamurile autovehiculelor(folie auto antiefractie LLumar). Toate foliile antiefractie au trecut cu succes testul european EN, dar si cel american ANSI, avand si certificarea ISO 9001.

Patru motive pentru care trebuie sa alegeti folii cladiri

Economisiti Energie

O folie solara aplicata pe geamurile dvs., poate reduce incalzirea aerului din incapere cu pana la 7-8℃. Economisiti energie si bani, daca aerul conditionat pe perioada verii, va fi folosit cat mai putin.

Reduceti Costurile

Foliile pentru cladiri se aplica la interior sau la exterior. Aceste folii cladiri au garantie reala intre 7-12 ani. Durata de viata a acestor folii cladiri ajunge pana la 20 ani.

Aspect Modern

O folie solara aplicata pe o cladire de birouri sau locuinta, modifica aspectul acesteia modernizand-o. Cu folii cladiri nu mai trebuie sa va schimbati geamurile pentru a imbunatati imaginea cladirii dvs.

Siguranta familiei dvs.

Folia aplicata pe geamurile cladirii dvs., va ajuta sa va protejati familia si bunurile impotriva efractiei sau in cazul unui nefericit accident, cioburile raman lipite de folia destinata cladirilor.

TOP